Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Vacation Vol.2


Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήταν camping time για μένα και για άλλα τρία κορίτσια. Ξεκινήσαμε την Παρασκευή το απόγευμα και γύρω στις 9 το βράδυ είχαμε φτάσει στο προορισμό μας. Στο συγκεκριμένο camping είχα πάει και πέρυσι και έχω κρατήσει πολύ όμορφες αναμνήσεις. Είναι από τα ωραιότερα, επειδή είναι οργανωμένο, καθαρό και η τοποθεσία του είναι απίστευτη. Στήσαμε τις σκηνές μας, φουσκώσαμε τα στρώματα μας και ήμασταν έτοιμες για ένα τέλειο σαββατοκύριακο! 





Το πρωί του Σαββάτου, ξυπνήσαμε νωρίς νωρίς καθώς το φως του ήλιου διαπερνούσε την σκηνή και μας ενοχλούσε. Πήραμε το πρωινό μας και ετοιμαστήκαμε για την θάλασσα. Ο ήλιος έκαιγε και έτσι βουτήξαμε αμέσως στο νερό. Η μέρα πέρασε γρήγορα στη παραλία και ήρθε το βράδυ. Στο beach bar του camping  είχε πάρτι και όλος ο κόσμος σιγά σιγά ανέβαινε προς τα εκεί. Με την σειρά μας και εμείς πήραμε τα ποτά μας και πήγαμε. Η μουσική ήταν υπέροχη και ο κόσμος διασκέδαζε, το ίδιο και εμείς.





Γύρω στα μεσάνυχτα αποφασίσαμε να κάνουμε νυχτερινό μπάνιο. Είναι από τα αγαπημένα μου!



Αργότερα, όλοι οδηγηθήκαμε στις σκηνές μας για ύπνο. Χωρίς να το καταλάβουμε, η Κυριακή είχε φτάσει και έπρεπε να μαζέψουμε τα πράγματά μας για την επιστροφή. Αν και ήταν λίγο, μας άφησε όμορφες αναμνήσεις για άλλη μια χρονιά και έτσι αφήσαμε τον ενδεχόμενο να πάμε άλλο ένα σαββατοκύριακο. 
Until next time...
XXX

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου