Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Vacation Vol.1


Το θεωρώ μεγάλη γρουσουζιά για ένα καλοκαίρι να μη πας διακοπές με την καλύτερη σου φίλη! Έτσι λοιπόν (επειδή είμαι προληπτική), και για άλλη μια χρονιά, πήρα την κολλητή μου και πήγαμε στο Σάνη. Για τρεις μέρες ήμασταν μόνο οι δυο μας. Δεν θέλαμε άλλον, είχαμε η μία την άλλη! Ο χρόνος μας ξοδευόταν στη παραλία και λίγο στον ύπνο.



Μπαίναμε στο νερό και μας έπιανε το φιλοσοφικό μας στοιχείο και κάναμε συζητήσεις επιπέδου (όπως πάντα άλλωστε). Το πρώτο βράδυ το περάσαμε στις ξαπλώστρες της παραλίας, παρέα με ποτά που είχαμε αγοράσει. 



Κάναμε βόλτες τα απογεύματα, τρώγαμε παγωτά και ίσως να κοιμόμασταν και λίγο. Το τελευταίο βράδυ όμως, αποφασίσαμε να μείνουμε μέσα και να πωρωθούμε στην μπιρίμπα παρέα με καλή μουσική.


Ο αγώνας ήταν δύσκολος όμως κατάφερα να νικήσω στην τελευταία παρτίδα. Γύρω στα μεσάνυχτα μας έπιασε μια λιγούρα για ένα σνακ και τρέξαμε γρήγορα στο μίνι μάρκετ, όμως για κακή μας τύχη ήταν κλειστό και μείναμε με την λιγούρα! Παρ' όλα αυτά όμως, ήταν πολύ όμορφες διακοπές για άλλη μια χρονιά μαζί με την φίλη μου. 
Until next time...
XXX

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου