Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Vacation Vol.3

Say it loud, I'm Greek and I'm proud!


Η ώρα είναι 23:08 και επιτέλους ξαπλώνω στον καναπέ του σπιτιού μου. Πριν από λίγες ώρες επιστρέψαμε μετά από ένα πολύωρο ταξίδι. Την Τρίτη τα ξημερώματα, ξεκινήσαμε μαζί με τους γονείς μου το ταξίδι για την Πελοπόννησο. Γύρω στις 18:00 το απόγευμα είχαμε φτάσει στο προορισμό μας. Μείναμε σε ένα χωριό έξω από την Τρίπολη το πρώτο βράδυ, και το επόμενο πρωί, ξανά μπήκαμε στο αυτοκίνητο για να επισκεφτούμε και άλλα μέρη της Πελοποννήσου. Ξεκινήσαμε για το Γύθειο. Το Γύθειο είναι ένα γραφικό, μικρό χωριό στο κάτω μέρος της Πελοποννήσου. Είχα ξανά έρθει εδώ όταν ήμουν 5 ετών, και βλέποντας ορισμένα τοπία μου ήρθαν οι τότε αναμνήσεις που είχα. 





Καθίσαμε φάγαμε ψάρια σε ένα όμορφο ταβερνάκι, δίπλα στη θάλασσα. Και αμέσως μετά κάναμε μια βουτιά με τα μαγιό μας.




Το ίδιο απόγευμα, κατευθυνθήκαμε προς την Μονεμβάσια. Βρίσκεται στο κάτω κάτω μέρος της Πελοποννήσου. Εκεί, υπάρχει το λεγόμενο Κάστρο της Μονεμβάσιας, το οποίο κατοικείται και φιλοξενεί διάφορα μικρά μαγαζιά για τους τουρίστες. 


Το τελευταίο βράδυ το περάσαμε πάλι στο χωριό έξω από την Τρίπολη, παρέα με συγγενείς. Στην τελική όμως, ήταν ένα 4ήμερο γεμάτο και ευχάριστο, αλλά και πολύ κουραστικό. 
Until next time...
XXX

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου